Om

Vickys Hundesalon

Bredevadvej 38, Bredevad

6372  Bylderup-Bov

Tlf. 7178 8007

Mail: hundesalon@stofanet.dk

Cvr nr. 36271981

Jeg er udlært hos min mor, Sonja Olsen, som tidligere har haft Tinglev Pudelsalon i mange år. Jeg hjalp ofte til i salonen og har altid været glad for at arbejde med hundene. Nu, efter at være blevet oplært i klip hos min mor, har jeg valgt at starte min egen hundesalon pr. 1. januar 2015.


Jeg elsker at have med hunde at gøre, og ønsker at kunne gøre en forskel - og jeg ved jeg gør en stor forskel, når jeg ser hvor glade og stolte hundene bliver, hver gang de er blevet klippet og soigneret. Det ligger mig meget på sinde at din hund har haft en god oplevelse efter at have været hos mig.


Jeg er opvokset med hunde (pudler), da mine forældre i mange år har haft opdræt af pudler. Jeg har selv en Shetland Sheepdog som hedder Sweety, og en lille pudel der hedder Caroline.


Jeg klipper kun mindre hunde. Jeg kan desværre ikke tage større hunde ind, da jeg ikke har remedierne til det i min salon. Jeg tilbyder kun klip og ikke trimning.


Det er vigtigt for mig at både du og din hund føler I har fået god behandling i min salon, så derfor tager jeg lige en snak med dig første gang du kommer, så jeg kender jeres ønsker og behov.

Copyright © All Rights Reserved