Vigtigt at vide samt prisliste

Vickys Hundesalon

Bredevadvej 38, Bredevad

6372 Bylderup-Bov

Tlf. 7178 8007

Mail: hundesalon@stofanet.dk

Cvr nr. 36271981

 

Først og fremmest er det meget vigtigt at du sørger for at "af-loppe" din hund inden den ankommer til min salon. Loppeshampoo har ikke den store effekt i dag, da lopperne er blevet resistente overfor mange af de shampoo'er der findes på markedet. Derudover er det vigtigt at alle lopper er fjernet fra hjemmet, da lopperne ellers vil springe på hunden igen ved hjemkomst.

 

I tilfælde af at jeg får en hund ind med mange lopper, vil der komme et tillægsgebyr på DKK 250,00, idet jeg så bliver nødt til at afmelde næste kunde for at rengøre salonen for utøj. På anden vis risikerer jeg at de springer på den næste hund der kommer ind. Så gerne tjek din hund for lopper 1 uge til 14 dage inden klipning, da du så kan nå at få den afloppet inden.

 

Jeg trimmer ikke hunde - jeg klipper kun.

 

Jeg tager ikke hunde ind, som er aggressive, da jeg i så fald ikke kan arbejde med dem. Din hund skal gerne være tilvænnet til at stå stille på bordet.Jeg bruger ikke galge, og derfor skal de være tilvænnet børst og pleje, for at jeg har en rolig hund på bordet. Er de ikke tilvænnet hjemmefra, vanskeliggør det ofte klipningen og vil gøre klipningen noget dyrere. Man kan tilvænne sin hund til at blive soigneret, ved at tage den op på et bord, og dagligt børste den, så den bliver tryg ved situationen, og ved hvad der skal ske, når børsten kommer frem. Her gør du hunden en tjeneste.

 

Det bedste for din hund er, at du sørger for at få den til hundefrisør allerede fra hvalp, da den så vænner sig til at blive klippet og soigneret fra lille.

 

Når du kommer med din hund, kan vi enten aftale en tid, hvornår du kan hente den igen, eller jeg kan ringe/sms'e til dig når den er ved at være færdig. Jeg foretrækker at det kun er hunden og jeg, når jeg arbejder med den, da hundene erfaringsmæssigt er mere urolige når ejerne er der, idet de skal holde øje med hvor ejeren befinder sig. Jeg har desuden ikke lokaler indrettet til at man kan sidde og vente. Men jeg forsikrer at din hund har det godt, og får den bedste service - også når du ikke er i lokalet.

 

Det er vigtigt at I laver aftale sådan, at I kan afhente hunden igen når den er færdig. Jeg har ikke mulighed for pasning af hunden efterfølgende, da jeg ikke kan have den gående når næste kunde kommer. Det kan virke forstyrrende på den næste hund der skal på bordet (og ikke alle hunde vil omgås hunde de ikke kender). Derudover vil din hund meget gerne hjem og hvile efter et par timer på klippebordet.

 

Det er vigtigt at tidspunkter overholdes. Hvis man kommer før tid, så vent til I bliver vinket ind, da jeg kan have en hund på bordet. Når døren går op, er det en forstyrrelse, og hunden jeg har på bordet bliver urolig.

 

Jeg tager ikke Dankort eller betaling via Mobilepay, da dette koster gebyrer for erhverv. Jeg modtager derfor kun kontant betaling. Se prisliste nedenfor.

Her er lille søde Messi - nyklippet i en bamseklip. Denne klip kræver dog en velplejet pels, som er helt fri for filt.

 

Forberedelse inden aflevering af din hund

 

 

Hvis din hund er meget filtret, kommer der et ekstra tillæg på 250 kr.

 

For at undgå dette, er det en god idé at børste din hund med en karte 1-2 gange ugentligt - og det er vigtigt at komme i bunden, når du børster. Børst forsigtigt med små tag. Er du i tvivl om hvordan, så spørg gerne. En hund med filtret pels, får ikke luft til sin pels, og dette gør, at den får det varmt og huden kan ikke ånde. Dette kan føre til hudlidelser under filten, som kan udvikle sig, da huden ikke kan få luft under filten.

 

Børst gerne din hund igennem for filt inden aflevering. Dog - er det gået helt galt, og den er blevet alt for filtret, så lad hellere være, hvis det er for smertefuldt for din hund. Her må en kort klip skåne hunden, og man må starte fra bunden igen og børste fremadrettet. Denne info vil jeg gerne have ved bestilling af tid, da jeg så skal afsætte ekstra tid til hunden.

 

Vær opmærksom på, at det er meget smertefuldt for hunden at have meget filt. Det napper konstant i huden, og den bliver meget øm over det hele. Derfor er det også smertefuldt for din hund, når den skal klippes, på trods af at den klippes i bund, idet den er meget følsom pga filten.

 

Det er ikke billigere at få den klippet i bund pga. filt. Tværtimod - det bliver noget dyrere. Grunden hertil er, at mine skær og sakse ødelægges af at klippe i beskidt og filtret pels. Derudover er det meget tidskrævende, da hunde som ikke er vant til pelspleje, ofte er mere urolige, og det kræver derfor at man er en ekstra mand til at holde hunden. Sidst - men ikke mindst, tager det tid, når hunden er filtret ind til skindet, da man skal være meget påpasselig når man klipper, idet det er svært at skelne mellem hud og filt. Derfor er det meget tidskrævende, og på ingen måde sjovt for hunden. Er det første gang man afleverer en hund med meget filt, tager jeg den gerne, hvis jeg har en tid fri til det, men kommer man flere gange med en filtret hund, forbeholder jeg mig ret til at afvise den.

 

Mange mener desuden, at en hund ikke bør klippes i vintermånederne, da det bliver for koldt for den. Jeg vil vende dette om og sige - når I går en tur med jeres hund, så tager I en jakke på for kulden. Når I kommer hjem, tager I jakken af, da I ellers får det for varmt. Jeres hund kan IKKE tage jakken af når den kommer hjem, og bliver den filtret, så arbejder pelsen og evt. underuld ikke efter hensigten. Den får det derfor ubehageligt varmt inde i jeres stuer om vinteren.

 

Har man en hund der kræver pelspleje, er det en god idé at få den soigneret ca. hver 3. måned. En Pudel vil jeg dog anbefale bliver klippet ca. hver 10. uge.

Copyright © All Rights Reserved